Winemakers Dinner

De feestdagen komen eraan. Geen beter moment om je voor te bereiden op het kerstdiner met heerlijke bijpassende wijnen. Wij helpen je graag een handje met een inspirerend Winemakers Dinner.

28 november 2018

Poster A3 Nc

28 november 2018, 19:30, € 74,50

Onder leiding van de wijnmakers van het wereldberoemde wijnhuis Spier geniet je van een overheerlijke amuse en 4-gangen diner met bijpassende wijnen. Tussen de gangen vertellen de wijnmakers je alles over de mooiste wijn-spijs combinaties.

Spier - anno 1692

Net buiten Stellenbosch ligt de wijnboerderij van Spier - het centrum van de Zuid-Afrikaanse wijnwereld. De VOC wees dit stuk land al in 1692 toe aan  Arnoud Jansz, die begon met het verbouwen van druiven. Sinds het begin van de 18e eeuw werden de eerste wijnen geproduceerd. Hoewel Spier geworteld is in dit erfgoed, heeft het een levendige en bewuste energie. Bekroonde wijn kan worden gecombineerd met fantastisch eten. Het wijnhuis is dan ook een van de meest bekroonde in het land.

Volledig verzorgd diner - €74,50

Geniet van een geheel verzorgde avond. Het diner is inclusief amuse, 4-gangen diner, exclusieve wijnen, tafelwater en koffie of thee achteraf.

Reserveren

Reserveer snel je plaatsen. Reserveren kan via het contactformulier, bij Kruim aan de bar of via 0182-590160.