Kruim's Komedie | Bas Birker & Iwein Segers

Ze zeggen weleens: een goede grap mag wat kosten. En een echt goede grap kost vooral veel tijd om gemaakt te worden. Zeker als je als cabaretier een hele show wil vullen met je allerbeste materiaal.

29 maart 2019

Poster Gevel

29 maart 2019, 21:00

Daarom organiseert Eve Vents speciale avonden bij Kruim in de Chocoladefabriek in Gouda, waarop twee cabaretiers hun nieuwe materiaal laten horen. Vrijdag 29 maart is zo’n avond om direct voor te reserveren. Gevestigde namen en aanstormend talent gaan met hun billen bloot om hun show te perfectioneren. Zo krijgt het publiek niet alleen kakelverse grappen te horen, ze bepalen met hun reactie ook wat er later in de theaters te zien is. Een gezellige, hilarische én bijzondere avond uit dus.

Al jaren weet Eve Vents niet alleen het publiek, maar ook de cabaretiers te verrassen door de bijzondere sfeer. Ongedwongen, intiem, enthousiast en altijd knettergoed. Opgezweept door de MC, Esther van der Voort, geven de artiesten alles wat ze hebben en gaan alle remmen los. Vooraf, tijdens de pauze en na de show is er alle tijd om gezellig te kletsen en wat te drinken. En de brutale bezoeker durft het misschien wel aan om achteraf meteen z’n mening te geven aan de cabaretiers.  Op vrijdag 29 maart staan op het podium: Bas Birker & Iwein Segers.

De deuren van Kruim’s Komedie gaan om 20:00 uur open en de show gaat om 21:00 van start. Vooraf en hapje eten? Reserveer dan direct en je krijgt het eerste drankje van het huis! 

Voorverkoop via www.comedyticket.nl €13,75 (excl. servicekosten), bij Kruim aan de bar €13,75 (geen servicekosten), tickets aan de deur op de avond zelf zijn €16,50. 

>> bestel direct online je tickets