Kruim's Komedie

Op vrijdag 28 september is de aftrap van een nieuw seizoen Kruim’s Komedie. De eerste van het seizoen ontvangen we twee heren die, nou ja, lees de introductie zelf maar verder!

28 september 2018

Poster April Nc

28 september 2018, 21:00
Voorverkoop via comedyticket.nl (Let op, hier worden service- en transactiekosten gerekend) of bij Kruim aan de kassa voor €12,50. Tickets aan de deur: €15,-

Het leven is net een zwembad. En Kees van Amstel zwemt niet. Hij staat maar een beetje bang langs de kant… toe te kijken hoe anderen het hoofd proberen boven water te houden. Althans, dat zegt zijn therapeut. Dan kun je twee dingen doen: langs de kant blijven staan of vol het leven in duiken. Kees koos de derde optie: hij zocht een nieuwe therapeut. En hij maakte een nieuw cabaretprogramma. Met verhalen. En grappen. Veel grappen. Deze avond is een try-out van zijn gloednieuwe show 'Een bang jongetje dat hele enge dingen doet'.

En dan hebben we Mark Waumans. Was iedereen maar zo lekker moeilijk als Waumans. Dat zou de wereld toch een stuk mooier maken. Iedereen gaat naar rechts? Dikke kans dat hij naar links gaat. Maar dan wel met een omweg en op zoek naar hobbels in de weg. Geen wonder dat hij nog wel eens verstrikt raakt in zijn eigen gedachtes.

Kruim’s Komedie show start om 21.00 uur. Vooraf een hapje eten? Dat kan! Als u voorafgaand aan de comedyshow een tafel reserveert voor een diner dan krijgt u het eerste drankje naar keuze van het huis. Reserveren voor het eten kan via ons contactformulier.

Voorverkoop via comedyticket.nl (Let op, hier worden service- en transactiekosten gerekend) of bij Kruim aan de kassa voor €12,50. Tickets aan de deur op de avond zelf zijn €15,-