Het grote Lijsttrekkersdebat

Een avond voor iedereen, variërend van diegenen die nog een laatste overtuigend argument nodig hebben om een keuze te kunnen maken tot de kiezers die absoluut geen idee hebben wat te stemmen. Noteer alvast in de agenda! Iedereen is welkom, inschrijven niet nodig.

20 maart 2018

Cq5Dam Web 384 614 4

20 maart 2018
Toegang: Gratis

Aan de vooravond van de gemeenteraadverkiezingen leidt filosoof Daan Roovers het gesprek langs enkele belangrijke verkiezingsthema’s en gaan specialisten, ervaringsdeskundigen, lijsttrekkers en publiek met elkaar in debat. De avond is bedoeld voor iedereen, variërend van diegenen die nog een laatste overtuigend argument nodig hebben om een keuze te kunnen maken tot de kiezers die absoluut geen idee hebben wat te stemmen. Noteer alvast in de agenda! Iedereen is welkom, inschrijven niet nodig.

Voor dit Stadsgesprek werkt de Bibliotheek Gouda samen met Regine Dugardyn, oprichter en eigenaar van agentschap voor filosofie en ideeën Socrates & co, en Daan Roovers, naast filosoof ook docent aan de Universiteit van Amsterdam, schrijver en programmamaker voor debatcentrum De Rode Hoed en omroep Human.

Kom je vooraf bij ons eten? Als je reserveert krijg je het eerste drankje naar keuze van ons