Warm

Koffie

Ieder kopje koffie dat wij serveren wordt gemaakt met liefde en passie. Dit kunnen wij natuurlijk niet alleen! De basis van onze koffie ligt bij Cafés Richard. Cafés Richard is met 7.000 ton geroosterde koffie per jaar marktleider in Frankrijk. Iedere dag drinken miljoenen koffieliefhebbers in de hele wereld de kwaliteitskoffie van Cafés Richard. 

 

Op de molen maken wij standaard gebruik van de Florio melange van Cafés Richard. Deze melange wordt op Italiaanse wijze gerooster om zo de kenmerkende zachte e zoete aroma’s los te laten. Dit resulteert in een koffie met een geraffineerde smaak, met een hint van drop en karamel. 

 

Naast de huismelange biedt Kruim ook een Fairtrade variant. Deze koffie is een blend bestaande uit bonen geïmporteerd uit Guatemala, Colombia en Bolivia. Deze koffie wordt gekweekt zonder gebruik te maken van meststoffen en pesticides.

 

Naast de bekende koffievariaties serveren wij ook de inmiddels bekende specials! Deze heerlijke zoete koffies, op basis van koffie verkeerd, zijn in veel verschillende smaken te krijgen. Alle specials worden afgemaakt met de lekkerste toppings, en om er helemaal een feestje van te maken bestel je hem gewoon met slagroom!

 

Sweet Mocha (chocola)

Hazelnut Heaven (hazelnoot)

Caramel dream (karamel)

Vanille Latte (vanille)

Crunchy Caramel (hazelnoot/caramel)

Rockin’ Rolo (karamel/chocola)

Vanilla goes Nuts (vanille/hazelnoot)

 

Thee

Kruim serveert een groot assortiment losse theeën. Je maakt je keuze uit ruim 16 verschillende smaken. Op deze manier zit er voor iedereen wel een favoriet bij, of je nou zin hebt in een ceylon, groene thee met fruit, of een rustgevende kruidenmelange! Door het gebruik van grote theeblaadjes en grove ingrediënten komt de smaak van de thee beter tot zijn recht. De theeën van Kruim zijn het lekkerst wanneer ze de tijd krijgen om hun smaak af te geven.