Koud

Een keuze maken was nog nooit zo lastig! Kruim heeft maar liefst 50 verschillende koude dranken. Naast het bekende assortiment kun je kiezen voor heerlijke ijskoffies, verse smoothies en verrassende sappen! 

 

Bionade

Biologische frisdrank met alleen natuurlijke toevoeging van vruchten en kruiden. Voor Bionade worden alle ingrediënten van agrarische oorsprong uitsluitend gewonnen uit biogecertificeerde grondstoffen. 

 

Deze frisdrank maakt gebruik van het brouwproces dat ook wordt gebruikt voor het brouwen van bier. Door fermentatie van water en mout. Wat nieuw is: de moutsuiker wordt in een speciaal proces niet in alcohol omgezet maar in gluconzuur. Dit is een zwak organisch zuur dat van nature een bestanddeel van honing is en geldt als zeer gezond. 

 

Verkrijgbaar in de smaken gember-sinaasappel, kruiden, lychee, vlierbes en boomgaard.

 

ijskoud

Te warm en toch zin in koffie? Kies dan voor een van de ijskoude koffiedranken van Kruim. Niet genoeg keuze? Voeg dan een van onze siropen toe om de variatie nog groter te maken! 

 

Affogato - vanilleijs overgoten met espresso

Cafe Glacon - ijsblokjes overgoten met espresso

Caffe Frappé - ijskoffie shake

Vanille Frappe - Vanille shake

Ultimate Seduction - ijskoffie shake met aardbei en witte chocola

Strawberry 'n cream - vanille shake met aardbei

 

Smoothies

Lekker en gezond! Onze smoothies worden gemaakt met vers (ingevroren) fruit en de lekkerste sappen! Een gezonde en lekker vitamineboost! 

 

Xtra Energy - Aardbei - banaan - appelsap

Mad Berries - Framboos - braam - aardbei - appelsap

Mango Dream - Aardbei - mango - jus d'orange

Tropical Tango - Ananas - kiwi - mango - jus d'orange